Arg och besviken!!!!

Och så säger alla att saker och ting händer av en anledning. Räcker det inte nu. Lite medvind skulle inte skada. Men saker och ting kanske inte är meningen!! Helt enkelt!


Kändes fint att få göra något vackert!

Att få göra blommorna på kistan var mitt sätt att få säga farväl. Och verkligen få göra nått fint av det! Fick höra av många att det va vackert och kändes så himla bra att familjen tyckte om det jag gjort! Det värmde allra mest! Tänk att få göra så fint för något, några i denna stund!❤


Vackert men tungt!

Nu har vi fått tagit ett sista farväl. Väldigt tungt men otroligt vackert! Du kommer alltid vara med oss även nu när du är en vacker ängel!


Fuck cancer!

Man kan inte göra allt, men alla kan göra något! Tillsammans är vi starkare!

www.ungcancer.se


Grattis världens finaste Lilja!

Grattis på 2-års dagen min skrutta❤ önskar jag verkligen kunnat vart med dej idag! Men jag vet i mitt hjärta att du haft en tokrolig dag med ett lyckat kalas! Världens finaste flicka!


Fullspäckad måndag!

Imorn ska jag hämta alla blommor! Känns bra! Så imorn gäller det att ladda till 120 för att hinna med allt som vanligt! Hepp hepp! Men ska bli spännande att få hem allt! Blått, vitt och grönt!


Rörig vecka!

Herregud vart tar all tid vägen. Känns som det bara rinner mellan fingrarna! Jag räcker inte till! Har dåligt samvete till flera och till mej själv. Den här veckan bara försvann förbi. 6 dagars jobb och allt som ska hinnas i mellan. Jag hoppas att nån förstår och att nån vill förstå. Nån har ju vart med och samma sak! Det känns som man bara står still och allt far förbi i en väldig fart och man hinner inte med. Man hinner inte greppa! Jag vill bara att det ska bli tisdag nu så vi kan få ta ett fint och vackert farväl! Hur hemskt det kanske än låter. Men efter tisdag så slutar denna grå zon och man kan låta sig själv att blicka framåt! Om så försiktigt så ändå framåt. Sakta men säkert!


RSS 2.0