Förberedd inför imorn!

Den lilla väskan är framtagen rensad och ihopplockad. Lite ordning har jag allt i röran. Men det är ju roligt att få ta fram den med jämna mellanrum. Imorn ska jag fixa med ett blomsteruppdrag innan jobbet. Det är ju lite förberedelser som ska göras men tror på det här! Ni kommer få veta mer. Med är tungt men det är med glädje jag gör det här! Hoppas att allt blir som jag har tänkt mej! Imorgon är en dag att hoppas på!!


Äntligen!!!!!!

Jippie!!!!! Nu har min favorit serie börjat igen!!! ARROW!!!!! Bästa bästa


Music....

Borde nog kunna hitta en plats för den här, här hemma va?!


Älskade lilla stad!

Tänk att något så stilla i all sin enkelhet är så vackert! Vår lilla stad! Den är bra vacker! Det blev en fin kväll på många vis! Det är sånna här dagar som behövs just nu! Det är tyngre än man vill erkänna!


...

I tuffa tider märker man skillnaden!


Höstnytt!

För att skingra tankarna lite tittade jag runt efter nått nytt till hösten! Och lyckades hitta dessa godingar! Så nu väntar jag bara på ett paket på posten! Längtar verkligen efter hösten! Det är nig min favorit årstid! Älskade september, du är efterlängtad i år!


En fin ängel!

Nu har du lämnat oss och blivit en fin ängel! Vila i frid!

I mörka, tunga och orättvisa stunder som denna är det tur att man har varandra!

Det kommer vara tungt och det måste det få vara! Men vi vet att du har det bra och de andra väntade på dej. Vi vet att du har ett vakande öga över oss! ❤


Det droppar på fönsterbläcket!

Idag har det vart en inte allt för ansträngande dag hittills. Blev stan med Mamopappi vid 10 fixa några ärenden och självklart en fika på det! När vi kom hem efter det så har vi varvat ner ordentligt! Ligger på sängen med en bok och hör hur det droppar ute genom det öppna fönstret! Mysigt! Det är nått visst med det! Längtar efter hösten mer än nånsin. Vet inte varför utan att det är nog bara min årstid helt enkelt! Saknar att få tända alla mina ljus!

Nja får nog bli ett kapitel till i boken innan det är dags att börja tänka på stan! Vi ska till elli ikväll för att gå en sväng på marknaden, hinka i oss nån öl och hinna se fyrverkerierna! Det är ju Augustifesten så läget läget måste man ju kolla in! Bara regnet ger sig iväg! Vi kanske ses där...


Idag för 1 år sen!

Såg mitt liv ut så här! Jag stog med nycklarna i min hand till min nya lägenhet! Nyckeln till mitt nya liv! Det hade vart en underbar, tuff, lärorik med lycklig tid hos Mamopappi! Men nu började resan mot nått nytt! Jag bytte bok och började idag skriva på det allra första bladet i min nya bok. Min framtid! Här skulle det renoveras!


....

Ny dag, ny tid, nya möjligheter!


RSS 2.0