Lidingö!

I söndags var det dags för kalas. Min kusins son fyllde 2 så vi skulle till Sthlm. De har löpt hus på Lidingö och det va första gången vi skulle dit och hälsa på! Skulle bli spännande och kul att träffa alla! James fick massa paket så han bar nog nöjd med kalaset:)

Här är födelsedagsbarnet!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1046804/images/2012/pic_191565337.jpg" class="image">


30-års fest!

Igår var det Daniels 30-års fest! Mycke folk och supergod smörgåstårta! Stämningen va på topp och kvällen blev toppen!

Men mysfaktorn steg när strömmen gick i hela kneippen och var borta en timme. Så kom stearinljusen fram och gjorde kvällen lite extra speciell!


Jag älskar våren!

Ni är det tulpaner överallt. Och jag älskar verkligen tulpaner! Det är nog minfavorit blomma! Så jag va tvungen att köpa hem en bukett igår!


Fredag...

Igår va en lugn och skön Hanna i Mia dag:) vi tog det lugnt och prata och hade det bra igår! Lite lunch hann vi med igår oxå. Våran plan va att sitta ute på baksidan i solen och dricka kaffe. Men inte då. Det blev inget med det!

På kvällen handla vi för vi skulle göra tacogratäng åt boysen. Tobbe va ju tvungen att äta innan matchen. Men maten hann ju inte bli klar i tid. Bumbi jobba sent så jag och Hanna åt själva. Sen hämta vi upp Sebbe på väg till sporthallen. Det va hemmamatch! Och grabbarna vann, riktigt rolig match!

Efter åkte vi hem till oss. Så grabbarna skulle få mat. Sebbe, Tobbe, Hanna och jag. Sen ville vi hitta på nått... Så det vart biljard! Riktigt roligt igen! Skön fredag!


Aj aj aj..

Träningsvärk! Afton satte spår idag och kommer va värre imorn.

Kommer bli en leka med Hanna dag imorn! Ska bli mysigt! Hoppas på sol imorn!


Jobba!

Dags att dra sig till jobbet nu. Det skulle inte förvåna mej om nån kommer in och ska köpa prinsesstårta för att fira. Att den lilla prinsessan äntligen fötts. Man slutar aldrig att förvånas så det händer säkert.

Hoppas på att kunna träffa Hanna i kväll, va ju flera dagar sen nu. Annars skulle vi sitta i solen imorn och dricka kaffe och det va fint väder!

Näe dags att sätta fart!


Ruskigt bra Mia!

Idag har det vart mycke folk på jobbet. Även om man inte kan jämföra med igår. Men roligt idag med!

Kl 18.21 stämpla jag ut från Jannes och kl 18.31 sprang jag in på afropasset borta på sports. Med bästa Pillan! Den helcoola instruktiören!
Det är riktigt bra jobbat! Byta om snabbt som tåget springa ut till skjutsen och in på passet. Det är väll inte det som är poängen! Det jag är mest nöjd med är ju att jag troligtsvis skulle behöva jobba till kl halv 7. Tar med kläderna till jobbet i hopp om att blir jag 10 min sen så åker jag ändå till passet. Och nu går det som en dans. Jag blir klar och skyndar mej för att hinna i tid för att jag verkligen inte vill missa passet!

Det är det som är poängen i det hela. För DET, trodde jag aldrig om mej själv. Att jag skulle bli så. Träningen kanske har slagit lite slint i huvet på mej. Men vet ni? Jag gillar det, och jag gillar't skarpt mycket!

Jag är riktigt stolt över mej själv idag!
Grymt bra jobbat Mia!


Fettisdagen!!!!

Herrejösses!!!! Jag visste inte att det kunde säljas så mycke semlor i lilla sörping! Det va fullt ös hela dagen igår så det kändes lite i fötterna när jag knalla hemåt efter 8,5 timme med full butik! Det är då det är riktigt roligt att jobba! Alla va riktigt uppåt fast det va kö! Stämningen gjorde hela dagen. I lite drygt 1,5 timme stog jag och bara packa 4 semlor i påsar. De gick åt ett par stycken! Har drömt om semlor i natt.... Inte så konstigt kanske!


Duktiga vi är!

Idag kändes det riktigt bra! Nu är vi igång igen! Kändes riktigt bra! Vi är ju så himla duktiga! Bra att det verkar bli lite ordning på det igen. Snart onsdag och det betyder ju afro! Längtar ska bli så himla kul!

Jag hoppas att det funkar som det ska för då ska jag träffa Pillan och Milo på torsdag. Jag hoppas! För det vore så himla kul! Det längtar jag till!


Suck!!

Jag blir så arg och ledsen och framför allt trött på tjurigt och dåligt humör!
Att en sånn liten skvätt av dåligt humör kan smitta av sig på en halv sekund. Eller i bland räcker det att höra tonläget så vet man. Jag hatar't!

Tänk så gött det skulle va om bra humör skulle smitta av sig lika lätt! Så bra det vore! Tar så mycke energi att va på dåligt humör. Bara skaka av sig det!

Näe tokspela nya skivan så humöret klättrar upp igen!


Underbart!


Underbara måndag!

Börja dagen med en promenad med Mamsen och Herman. Riktigt skönt! Sen satte vi oss på baksidan med en varsin kopp kaffe i solen. Utmed husväggen var det helt vindstilla!
Ibland är livet så himla underbart!
Tänk vad lite sol kan göra!


Söndagsmys!


Söndagsmys!


Lördagkvällen börja...

...på Black Lion med trevligt sällskap! Munken kanske roppar på oss men lär nog bli kvar här. Varför gör man inte sånna här kvällar oftare

Ett glas vin och trevligt sällskap! Det kommer man långt på en lördagskväll!


Dags igen då!

Sparkar mej själv i rumpan och drar till gymmet! NU! Hoppas jag hittar motivationen på vägen!


Världens Bästa!

Jag fick världens Bästa alla hjärtans dag present av Hanna igår! Jag blev så himla glad! Tänk att något så "litet" kan göra så mycke! En blandskiva med 17 låtar. 17 rätt av 17 möjliga! Jag kan säga att hon har kläm på mej... Hon har fattat det hela!

Min fina fina Hanna! Tack för att du finns och är den du är!


Fredagsmys!


Löjligt glad!

Jag har låtit träningen legat på hyllan i 2 veckor pga hosta och förkylning.
Och ändå ser jag ut såhär! Vart så himla jätteglad när jag såg mej i spegeln igår! Va länge sen jag va så här smal!

Kan inte sluta le! Vilken toppen fredag! Wiiieee!!!


Första dagen gick bra!

Va på ännu ett ställe igår. Va i storängsköket på introduktion. Så nu kan jag skriva till mattant på meritlistan. Jag är positivt överraskad! Hade roligt och alla va Goa och trevliga! Hoppas på att få komma tillbaka dit!

Mattant... Haha... Det låter ju inte allt för roligt men som sagt, allt va över förväntan!


Tjejkväll hos Lina!

Ikväll va vi på heminredningsparty hos Lina. Glada och spralliga Sussie viss hur mycke fina grejer dom helst. Men vart några fina saker idag. Så himla mycke fint men man kan ju inte köpa tyvärr! Men roligt är det!


Man missar inte att de är systrar va?


Ledig....

Idag har jag haft en skön ledig dag!
Lite pyssel har jag hunnit med. Som det väldigt tråkiga pappers styret. Men nu är det gjort! Superskönt!

Vart MelinLunch och fika idag med tjejerna. Hanna och Malin! På bakluckan åt vi, riktigt gott!
Fisken va fin idag!


Va kan det va i den här?

Krukor med stjärnor på kanske?!


Superkul på jobbet!

Idag har det vart fullt ös på jobbet! Det har vart kö till dörren nästan hela dagen. Jag börja kl 11 och fram till stängning var det fullt upp! Riktigt roligt att jobba! Sålde en hel del alla hjärtansdag bakelser dagen till är! Trivs hur bra som helst! Ska dit på fredag igen:)


Puss på er!

Hoppas ni alla har en fin alla hjärtans dag!


Nu är de hemma!

Den nya lilla familjen fick åka hem idag. Så nu är de hemma i hemets lugna vrå. Skönt för dem att äntligen fått komma hem. Och få göra sig till rätta hemma!

Det va super mysigt när vi va på BB och fick träffa Tim igår! Så liten och fin! Och han lukta som han skulle, bebis!


6st priser!

Adele har en grym röst och kommer verkligen va en tjej är räkna med! Hon kommer bli så grymt stor. Hon vann 6 st priser på grammy galan... Det säger ju en hel del!


Jobb...

Fick förfrågan nu. Så i eftermiddag blir det att jobba på frita! Ska bli spännande!


På väg nu...

Nu är vi på väg för att få träffa bebisen för första gången!


Paketöppning!


Mycke paket blev det!

Det är ju jobbigt att fylla år när man får så mycke paket! Tänk att lillkillen Leo hade sitt första födelsedagskalas. Mysigt! Har har blivit så stor så fort! Lille plutten. De hade pysslat och gjort om i hans rum, det vart verkligen jättefint! Tänk att han har börjat sova i sitt rum oxå. Det går ju så fort! Så snart kommer han väll hem med en tjej bak på moppen!


Dags för 1-års kalas!


Dags för 1-års kalas!


Dags för ett ryck!

Näe så här kan det inte se ut! Dags att få ett ryck! För dammsugaren har inte fattat självdresseringen jag jobbat hårt med... Så vad ska jag säga?

Stereon på högsta och hoppas att ingen stör mej!

Min "brorson" Sebbe har gjort så att snoop dog går på högsta, om och om igen! Jaja det blir nog bra det här!


Så fina dom är!

Va fina mina vänner är!
De gör så att helgkänslan infinner sig!


Prinsen!

Han är verkligen jättefin! De mår bra och kommer hem i helgen! Ska bli så kul att få träffa lilla familjen!

Saknar dom massor och är så nyfiken på lille plutten!

Verkligen jättegrattis igen!


Äntligen!!!!

Nu har han kommit lille prinsen! Äntligen är han här!! Grattis Jonas och Vickan!!!


Laddar!

Idag blir det jobb på dagis! Sitter och laddar i soffan med havregrynsgröt! För idag ska det åkas pulka! Jaaaaa! Ska bli superkul! Det kommer bli en toppendag! När jag slutar ska jag träffa Elli. Blir fika hemma hos henne. Ska bli riktigt roligt för det va länge sen vi sågs nu och massor att prata om med! En bra torsdag helt enkelt!


Vart mer rött och svart idag!


Frissan!

Sitter i stolen hos bästa frissan Helen!! Spännande, undrar hur det blir idag? Rött?!


Käftis.....

Jaha dags för tandläkaren. Sen blir det nog en fika hos Jonas och Vickan. För det verkar ju inte som att det kommit nån bebis än... Jaha vi fortsätter att väll att vänta!


Upp med humöret!

För att få upp humöret lite! Passa jag på att köpa lite blonmor idag! Jag bara älskar Tulpaner! Det är så himla fina! Kan inte låta bli att köpa!

Det gjorde susen för humöret idag!
Tänk vs lite blommor kan göra!


Beröm!

Absolut första gången som jag stängde på jobbet. Fick beröm
av chefen att allt såg bra ut! Och att det här inte verkat va några problem! Leendet spred sig! Yes! Det behövde jag höra just idag! Underbara måndag!


Slarvmaja = Mia-Maria

Hur faan kan jag ha slarvat bort min mobilladdare?! Jag blir så trött!

SLARVMAJA!!!!!!!


Ingen bebis!

Japp det är sant! De var här på fika förut. Och inget hade hänt så vi fortsätter att vänta opp krabaten:)

Nu bli det Wallander och sen hopp i säng! Blir jobb imorn igen!


Vilken stämning!


Fredagen vart magisk!

Takida leverera kan jag lova! Riktigt bra spelning! Även om jag nu ångrar mej att jag inte lyssnat in mej mer på senaste skivan. Texten satt inte riktigt för min del. Men va gör det? Kvällen va magisk! Det va fullt ös på flygeln och trumsolot som kom mitt i allt. Gjorde mej lite förvånad! Herre jösses så duktig han är! Vi hade börjat med lite tjejkväll innan sen åkte vi hem till Pillan och mellanlanda innan det blev utgång! Tyvärr vart vi delade, men Pillan, Hanna och jag drog till Hugos. Där vi hade riktigt kul! Kvällen blev som jag hade hoppats på! Fick va med mina tjejer och då kan det inte bli annat än bra! Tack brudar ni gjorde verkligen min kväll! Som sagt, Takida gjorde kvällen magisk! You Learn gav mej gåshud på hela kroppen! Att få höra den live vart nått extra. Stämningen går inte att beskriva. Och jag, jag va där!


Torsdag!

Träningsvärken har inte smugit sig på än! Men imorn lär den väll ha kommit. Men sjukt kul va det igår! Dags och jobba. Sen tänkte jag unna mej en stund i solariet! Det är jag värd!

Kom och köp semlor vettja!
20 kr st eller 3 för 60 kr!

Ha en toppentorsdag!


Afton va hård idag!

Herrejösses va jobbig afron va idag! Phjuuuu! Pillan plågade våra lår och rumpor. Men jäklar så roligt det va! Idag körde vi gamla programmet med solen och vinden...hihi riktigt kul va det!

Kommer väll kännas imorn... Men det är ju det vi sluter för!


Jobb imorn igen!

Yes jag blir så himla glad! Bara kämpa vidare med mina semlor!


Jag vart så himla glad!

I måndags när jag och Hanna va på stan och tog en fika. Så sa tjejen bakom kassan utan att knappt pratat med mej eftersom hon hjälpte Hanna. Så jag stog bara i bakgrunden. hon sluta prata med Hanna och titta förbi henne och på mej
Och säger: Så himla snygg du va i håret! Det är inte många som passar i det men du gjorde verkligen det!

Jag blev verkligen superglad! Speciellt nån som bara säger det från ingen stans. Sånt värmer lite extra! Tänk att folk säger sånt! Trodde knappt sånt existera. Det gjorde hela min dag!:)


Nu struntar jag i det här!

Nu ger jag upp! Förslumningen vägrar släppa. Även om det inte är katastrof snorigt så ligger det där som ett störande moment! Jag är helt rastlös i kroppen. Har inte tränat på en vecka. Ångest måste jag erkänna att jag har. Känns tråkigt att stå över det nu när man kommit in i det och speciellt när man inte är ordentligt sjuk.

Så nu laddar vi om för Afropass imorn!
Ska bli superkul och! Har saknat det massor:) så nu jäklar ska vi köra slut på oss jag och Hanna!


Semlor...

Idag var det semlor högt och lågt på jobbet. Va mycke att göra idag så det kändes kul! Chefens fru gick hem idag. Hon mådde inte alls bra. Så jag ska jobba imorn med! Yeeej! Trivs superbra och nu börjar jag komma in i det. Det känns bra!


RSS 2.0