Kloka ord...


Mys!!

Idag vart jag väckt av den här bruttan som kom och härja och kröp upp i soffan! Har ju haft sämre morgnar kan jag säga! Hjärtat jag kan ju inte bli annat än glad!


Glädje!!

Gud va jag saknat dem!!!!


Vänder blad..

Idag börjar ett nytt kapitel! Jag börjar med att åka till Sthlm till mina fina tjejer!


Semester!!!!

Börja igår kl 10.05!! Wiiiieeeee!


Räknar ner...

...Till semestern!!!! Snart så är det min tur!!


Grattis Pappi!

Grattis på födelsedagen Pappi! Det är tur att du gör min dag! Världens bästa mamopappi!


Mina fina Lilja!

På måndag blir det Sthlm och jag får äntligen träffa henne igen! Min älskade blomma! Och min bästa Zandra oxå! <3


Haha!

Så här ser jag tydligen ut när jag jobbar! Enligt Anna?! :)


Åhhhhhhh!!!

Kolla va brollies bror köpt på Ullared idag!!! Jag måste dit! Mitt älskade mönster!


Känner mej träffad av bara tanken!


Fått göra min första bröllopstårta!


Lekt med mina penslar lite...

Jag och Hanna va inne på make up store idag, en snabbis men hann bli lite sugen att plocka fram mina penslar och alla mina färger! Så hon fick bli modell ikväll! Och så här blev det!


Tisdagskväll!

Musikquiz på Hugos idag!!! Första gången... Och det är sjukt svårt! Men kul! Så nästa tisdag är given igen! Nån som vill med då?!


Mysig dag!

Idag har jag vart hos Jonas, Vickan och Tim! Har vart jättemysigt! Och han växer så det knakar:) lillplutten!!!


Grymt snyggt!

Så här kommer P!NKs nya skiva se ut! Grymt snyggt! Och skivan är väntad på!


Studentfesten!!

Herrejösses vilken kväll! Toppen på alla sätt och vis! Mycke som hände kan man säga! Riktigt kul! En grym fest! Skulle nog kunna säga årets fest! Det va kul att åka pyntad bil dit! Det riktiga känslan infann sig!

 


En helt vanlig söndag...

Är det idag! Men ändå lite glad!


Ett måste!!

En sak är säker! Jag måste till Sthlm snart och hälsa på Zandra och Lilja! Saknar mina fina! Varför bor jag inte närmre? Skruttan, va jag saknar dej!


Kvalitetstid!

Ibland när lusten faller på, som den gjorde idag, så blir jag lite extra pysslig med bilen. Så packa in bilhinken och dammsugarn drog till Brollie! Det är så bra att få va i hans garage där allt finns och man kan ha stereon fullt på och det stör i gen. Så idag glänser bilen både in och utvändigt. Skönt att gå och stöta lite själv och hämta en kopp kaffe när det passar! Idag är pärlan son ny!


Adele vilken tokgrym tjej!

Jag kan inte göra annat än att älska henne och hennes röst? Jag såg en spelning med henne från royal Albert hall. Grymt, laddat och magiskt! Och hon verkar ju helt underbart rolig! Och klättra upp ännu mer på gilla listan efter konserten! Tänk att få gå på en spelning med henne! Det vore ju så mäktigt! Underbart rent musikaliskt!


12 juli - det är ju helt sjukt!

Det hagla idag! 1 cm stora va bollarna som föll ner! Helt sjukt!


Att få göra något fint!

På onsdagen för midsommar så hjälpte jag en vän med en blomsterbeställning till en begravning. Den var kistan som skulle göras. Så i strålande solsken stog jag ute på gården till hennes butik bland kunderna och gjorde den. Riktig mysig känsla när alla kom fram och och titta och undra va jag gjorde. Temat va blått och vitt, finsk anknytning och har jobbat på sjön. Det skulle heller inte vara någon vanlig, "tråkig" dekoration. Det är björk, vita rosor, jasmine, delphinium, acconitum. Jag vart riktigt nöjd, skriv gärna en kommentar om vad ni tycker?

 


Regn och åter regn!

Jag får krupp! Jag vill ju bara bada efter jobbet! När jag stått inne i värmen bland alla ugnar hela dagen så vill jag ju inget annat än att bada! Men inte då! Jäkla väder!!! Vill ju bara ha sommar och fint nu! Känns som det är på tiden!


Bästa dagen på länge!!

Förra torsdagen kom Lena från Boxholm upp med barnen! Bästa dagen på länge! Saknar henne! Tänk om man kunde bo så när så man sa jag kommer förbi på kaffe innan jag ska handla! Det vore riktig lycka! Det vart smultronställen och tåget och lite promenadstråk. En perfekt torsdag! Måste åka ner snart. Ska bara se till att hitta en dag jag är ledig på!


Tack du är underbar!

Fick detta fina halsband av Lena förra veckan när de va här och hälsa på! Du känner mej! För hon sa att det stog MiaMia på det! Och det kan jag säga att det gjorde det! Jag vart tokkär direkt! <3


Tänk att jag jobbar med sånt här?!

Det trodde jag väll aldrig att jag skulle jobba som konditor! Och smart har jag fått min första stora riktigt viktiga uppgift. Jag ska få göra min första bröllopstårta! Yeeeej!


Äntligen!!! Tack tack!!!

Nu är det som det ska! Blogg appen funkar på mobilen så nu blir allt som vanligt! Har saknat bloggandet! Yes nu kör vi!


Mera sommar och semester!


Det här kommer va sommar 2012!

Det kan inte bli bättre än såhär!
Uteservering, nattbad och rödvin med spekulationer!
Några ord som beskriver min minisemester! Vill ha fler sånna spontankvällar!
 
Det här kommer vara sommaren 2012!
 
 

Ditt nya är efterlängtat!


P!NK - Äntligen!

Nu har hon äntligen släppt nya singeln!
Blow me (one last kiss)... Som jag har längtat! Tror nya skiva kommer bli helt grym!

RSS 2.0