Den här dagen!!

Har verkligen gått i semesterns tecken! Börja med frukost med mamma. Och sen några extra koppar kaffe på det. Sen passa jag på att sola! Riktigt skönt var det. Jag ringde brorsan och han och grabbarna hade garagedag. Så jag Åkte förbi jobbet och köpte med fika. Vart några timmar hos Brollie! Mysigt eftersom vi inte umgåtts själva på länge. Alltså ännu mer kaffe... Och så var det Meckardags i garaget så han fick igång packmoppen. Söt han är, alltid nått på gång! Skönt att se att det alltid är nått på gång som vanligt på landet!


Mitt foto!

Tänk att jag tagit den här bilden som förstorades och blev en present!

Riktigt glad blev jag när såg den! Lite duktig är jag tydligen!


Myssöndag!

Var det ikväll hos Jonas och Vickan. Det blev grillad hamburgare och prat och jag passa på och mös med Tim! Han växer ju så det knakar och egen vilja har han till tusen! Kan man lugnt säga!


Mera fynd från London!

Dessa nya älsklingar hitta jag oxå där!
Kommer nöta mycke på dem i sommar!


Lite påfyllning...


Va hon växer!

Skruttungen! Måste till dem och hälsa på snart. Redan 2 månader sen!
Hon har fått lockar!


Hurt hurt!!

Tog mej i kragen och såg till att springa idag. Köpte nya hörlurar och fler band. Sen gav jag mej av till bror. Vart nog en 3 kilometer. Det va tillräckligt idag!:) fick grevars med mej på cykel under kanalturen! Mysigt att bara få va med dem. Länge sen nu och det roligaste. De ville med själva när jag sa att jag skulle springa!


Studentbus!

Igår morse vakna jag till när jag va på väg till jobbet. Av det här, det måste va studentbus! Att man kan ha så kul med en flaska YES!


Det ser inte bra ut!

Inte alls! Kommer bli en tung vecka! Jag orkar inte det här! Kämpa, kämpa jag vet att du klarar det! Då måste kämpa!

Du måste fixa det här! Saknar dej! <3


Löparskor!

Japp det skulle införskaffas så tog bilen och hämta upp Hanna så drog vi till stan. Efter lite tveksamhet och mycke god service och hjälp så fick hon dem hon ville ha! Båda nöjda och glada åkte vi hem. Vart en stund med tjejersnack i bilen innan vi skildes åt. Skönt som alltid!

Dags att sov, jag börjar ju jobba snart!
Gonatt mer er!


Lyxlunch med Mamsen!

Idag vart det ändring i schemat. Jag fick jobba förmiddag i butiken. Öppna och köra mackracet! Riktigt kul! Så var present jakt med mamma idag när jag sluta halv 1. När vi kändes oss nöjda och klara så vart det lunch på crepperiet! Premiär! Lika gott som alltid!


Känns inte bra!

Vill veta nått snart! Blir tokig!


Inget bra!

Känner mej orolig idag! Tänker på honom hela tiden! Lille plutten!


Bästa Eddy!!!

Orolig är jag in i själen! Min finaste promenad kompis som alltid får mej glad! Han har fått diskbråck! Valvens hänger inte med alls. Så imorn ska han opereras! Håller alla tummar jag har! Det bara måste bli bra för annars vet jag inte! Näe torka tårarna och tänk på art de är duktigt folk som tar hand om han! Imorn hoppas jag veta mer!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1046804/images/2012/pic_205759740.jpg" class="image">


Saknat..

Idag gjorde jag nått dom jag inte gjort på väldigt länge. Jag va hos min bror! Och Veronica. Vet inte när vi träffades ordentligt sist och bara vi. Jag åkte själv. Det va så skönt och stillsamt ute på altan hos dem att jag va där i nästan 4 timmar! Riktigt skönt! Min tillflyktsort känns det som ibland bara för att det är så lugnt och fint!

Tårta hade jag gjort på jobbet som jag hade med mej!


Finbesök!

Idag har det gått i ett hela dagen. Vart fullt hus. De har avlöst varandra hela dagen. Men kul är det! Jag älskart när det är fullt upp!

Idag så kom min älskade bror förbi med ungarna och så lilla familjen oxå!
Jonas, Vickan och Tim kom förbi på fika! Mysigt var det!


Min fina lillsis <3

Träffa plutta igår på Hugo! Lika snygg som vanligt!!


Hitta en för mej ny rolig fotoapp!

Ett litet smakprov! Blanda svart/vitt och färg blir väldigt effektfullt!


Dagens dagiskomentar!

- Kan du rita en ko åt mej?
- Näe jag kan inte rita kossor! Jag är
inget bra på det.
- Om man jobbar här hela tiden så kan
man det!

Jahopp tack för den lilla hjärtat! Det va ord och inga visor det!
Man ska ju veta sin plats som vikarie!
Jag kan ju inte göra annat än skratta åt det!


De gör ju hela min dag!

De små fröna! De gör verkligen min dag:) synd att jag inte är där mer! Man kan inte säga annat än att det är mysigt när man har 5 st som sitter upp i knät och trängs och lyssnar på saga! Pluttisarna! Saknar dem redan!

Sitter i bilen i regnet nu och peppar! Ska träna med Helena snart! Blir pass idag, jag hoppas verkligen det är kul!! Behöver nått nytt nu när det inte är nån afro:( håller tummarna!


Byggislördag!!!

Att det kan va så kul att få ut lite aggritioner när saker ska tas sönder. Va hos Emma och Nicke igår och hjälpte dem lite. Väggar garderober tak och lite mer skulle bort. Slå, sparka, skrika och hetsa! Gud så skönt massa som skulle bort:) och undan gick det. Eftersom de inte skulle jobba ihjäl sig så åkte jag hem och fixa mat så den lilla byggisskaran bara hade att komma! Efter maten så satt alla som utslagna! Inte konstigt med tanke på hur de kämpat under dagen! Grymt kul var det. Så på onsdag så blir det nog en sväng dit igen:) på med byggisbyxorna och bara köra!


JAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Han vann lille gubben!!! Självklart det rätta!!! Bästa ANTON!!!!!


ANTON!!!!!!

Han bara måste vinna!!!!!


I parken!

Mycke tid har vi tillbringat i Hyde Park. Det är så fint och lugnt och skönt! Vädret har vart toppen! Vart flippflopp, linne och shorts även på kvällarna. Hängt i parken så fort vi hunnit! Det kunde inte har vart bättre dagar!

Tänk att parken är en sånn mötesplats för alla! Det verkligen en helt annan stämning än här hemma! Alla är trevliga och njuter och bara umgås!


RSS 2.0