Fredag!!!

Igår va helgen väldigt välkommen när jag knalla hem från Jannes. Det kändes skönt med fredag! Vart en tacokväll. Tog lång tid att handla eftersom jag träffa nästan var enda en jag känner. Näe då men kändes nästan så igår i alla fall. Mamopappi kom hit på kvällen så det vart Let's Dance och mys i soffan. En lugn fredag!


Familje eftermiddag!

Idag var det kvalitetstid på hög nivå! Jag o mamopappi skulle till klädhuset i falerum och kolla på jackor. Det vart en jacka till pappa efter mycke om och men. Och en jacka till mej. Jag köpte oxå nya träningsbyxor och ett par nya arbetsskor och två par skor till! Vart ju kanon! Mycke mer än jag tänkt mej men vart riktigt bra! Var ju 20% på allt, gäller ju att passa på. Så det va en glad tjej som kom ut ur butiken idag!


Bästa dagen på länge!!

Idag har jag vart på 2 jobb. Först bagare 6-8.30 och sen dagis 9-13. Alltid lika roligt att komma till dagis. Idag va det en hel hög som sken upp och sa Mia! När jag kom vid 9. Jag kan inte säga annat än att ungarna gör min dag! och när de säger kom! Och tar mej i handen och ska gå iväg, är det konstigt att hjärtat smälter då! Idag fråga en kille om jag kunde sitta vid hans bord och äta. Behöver jag säga mer?! Precis ja... Hjärtat smälter! Eller när det kommer och kryper upp i knät. En av pojkarna va så exalterad över att berätta att han fått en pruttkudde att han glömde berätta att han fått en lillebror. Det va tydligen inte så viktigt:) de små luven!!!! Hoppas jag får komma dit snart igen! Saknar dem redan!


Onsdag = ?!

AFRO!!! Så himla kul med tungt! Riktigt jobbigt men välbehövligt! Hoppas på träning imorn igen:) vore ju toppen om jag hann få in det! Imorn är det ju fredag redan, Gud så skönt!!!


Om inte...

...det här ger oss snygga stjärtar.....


2 timmars promenad!

Med Hanna och fina Eddy! Fick krupp av att ha vart inne hela dagen! Så tog på mej nya skorna och satte fart! Riktigt skönt! Både jag och Hanna behövde det!


Väldigt sant!


Tänk va några påsar...

...kan göra en fröken lycklig! MåBra känslan bara fyllde hela kroppen!

Det bästa av allt. Jag köpte nya löparskor! Yes, jag hitta ett par som satt som en smäck! Gick ifrån mina Nike som alltid funkar bra! Och bytte nu till Asics! Ville ut och springa redan igår men hostan och snoret satte stopp! Suck! Jaha va är väl en bal på slottet? Jag vilar till onsdag och kör järnet på
afron! Det blir bra!

Hitta ett par fina svarta Björn Borg skor i skinn. Det bara stog Mia på dom. Så självklart fick det följa med hem:)

På HC hade de jeansdagar. På H&M hittar jag konstigt nog jeans. Och igår hitta jag en hel del! Så tre par fick följa med hem. 1100 kr för 3 par. Blev ju helt perfekt:)

Och så va vi ju på Media Markt gör att göra pojkarna glada. Så 2 st serier fick följa med hem. Första säsongen av Glee. Och den serien som alla pratar om nu, SoA. Sons of Anarcy! Jag är väll bara tvungen och vet redan nu att jag kommer bli helt fast. Den handlar ju om motorcykel gäng, sen kan man ju räkna ut resten! I'm gonna love it!

Supernöjd över dagen! Underbara söndag:)


Nu.......

Nu "Sofias Änglar"!!!
Veckans TV-höjdpunkt!


Premiär!!


Så här börja dagen igår!


Nu gick det inte längre.

Efter två dagar genomförskyld, ont i halsen och lite feber till och från så vart det värre igår em kväll. Så idag blev jag hemma och ligger nerbäddad. Vart film och glass. Känner mej lite piggare så det finns hopp om det!


Jobb nr 2 för dagen!

Först bagare kl 6-8.30 och nu på väg dagis! Blir en dag i skogen i det fina vädret! Så kul det är ibland! Full fart!


Lilla Mamsen!

Igår va oturen framme. Mamma ramla och satte sig på handen. Och så hände det. Hon hade brytit handleden. Så kvällen spendera vi på akuten bland morfin, gips och rönkenbilder. Så kl halv 12 var vi hemma med Mamsen i gips! Skönt att allt gick bra även om det va lite bök! Så nu är det bara att blicka framåt! <3


Grattis!!!!

Idag fyller min älskade vän Hanna år!
Grattis vännen! Vi ses ikväll och jag är lite nervös över hur du kommer ta min present men jag hoppas på bra?!

Puss och grattis bästa Hanna!


Fick nått fint!

Idag fick jag ett armband av Fredrik på jobbet. Som han gjort själv i silver! Jättefint! Så himla snäll han är! Och riktigt duktig med sitt silver, när han nu hinner med det? Det är tur att han tar hand om mej på jobbet och lär mej massor hela tiden. Och så blir det som det blir för vi är som vi är. Men roligt det har vi och oftast så blir det ett riktigt bra resultat! Team Fredrik&Mia!:)

Tack snälla du! Bild får vänta tills imorn:)


*Glädjeskutt*

Idag är jag lite sådär extra glad! Kan inte riktigt sluta le! Puss på er ni är för underbara!


Vänskap!

Fick den här av en fin vän idag! Det kändes ända in i hjärtat! Tack gumman!


Dags igen...

Gymmet nästa med bästa Hanna!
Här ska det kämpas :) nu jävlar!......

Grattis världens bästa morfar som fyller år idag!


Lördagsmys <3


Lördagsmys i Boxholm!!!

Hela min lördag spenderades i Boxholm! Världens bästa plats att va på! Hos Min bästa Lena<3 det är så skönt att bara åka dit när man behöver ett avbrott! Va länge sen jag va där nu. När jag plinga på dörren kom Meja gåendes med mamma i hallen. Så himla stor hon blivit pluttan! Hon går och springer nu! Har inte träffat henne sen hon börja gå. Va så himla kul att se henne! Bästa lördagen jag haft på länge!!

 


Äntligen!!!

Japp det är sant!! Idag kom jag äntligen iväg till gymmet! Gud så himla skönt! 1,5 timmes hårdkörning! Riktigt stolt! Fyllde på med en månad på kortet så nu kör vi igen:) blir en sväng imorn med efter jobbet! Badsäsongen 2012 here I come!!! Det finns hopp om det!!


Bebismys!!

I torsdags var vi hos Jonas o Vickan. Va ju ett tag sen vi träffa familjen. Mysigt var det!


Ni blir det förhandsbisning på "En fiende ...

img_7723 (MMS)

Ni blir det förhandsbisning på "En fiende att dö för"


Haha jag var bara tvungen... Hihi!!


Röjt ordentligt!!!

Idag fick det va nog!! Efter en kaffe i solen så kom energin och då jävlar. Förrådet va nått bedrövligt. Det ramla nästa ur saker när man öppnar dörren, på båda. Så idag va trädgårn full av saker mesans jag rens och slängde. Och kors i taket så vart det ordning. Även om jag inte kunde se slutet när jag börja. Men nu är en måstesak struken på listan över "saker som hänger över mej". Nu finns det ju till och med lite plats... Skönt har slängt så jävla mycke gammalt skit. Ut med allt det gamla! Är verkligen dags!!!


Thailand!!

Hoppas ni får det bra på semestern Lilla familjen! Kommer sakna er massor! Och framför allt lillplutten!!!


Min allra finaste älskade Guddotter!!

Här är hon! Lille skruttan! 14 april är det dags för dop! Visst är hon underbar!!

 


Fel eller rätt låt?!

Det kan inte jag säga nått om. Om det va fel eller rätt låt som vann. Men bara att det va en riktigt bra låt. Och jag tror absolut det kan finnas en ordentlig chans när vi skickar väg dej!

Nu är jag trött! Jobbat sex dagar på raken! Även om det är kul bli det tugnt så nu blir det sängen!


Nu är det dags igen!

Köpte ett nytt pussel idag. För det va kaos hemma när jag kom hem. Jag flytta bara runt kaoset för att få plats med mitt pussel. Så nu är jag inne i en ny pusselperriod. De kommer inte ofta men när de väl kommer märker alla det. Och nu är det dags. Sist det hände så fick alla som va hemma hos mej i stan lägga en bit när de va hos mej!


Oj länge sen!:)

Jag vet förlåt! Ber om ursäkt!
Har inte bloggat på nästan en hel vecka. Har behövt hämta andan lite.

Annars är allt bra och jag har saker upp över öronen att göra!
Så det går bra nu! Idag har jag vart i bageriet med Fredrik!! Oj så kul det är!!!
Jag har gjort massa skoj!!!

Vi hörs imorn, då är jag på banan igen:)


Träningsvärk....

I onsdags så körde jag allt jag hade på afron! Känns bra igår tills jag satte fart på jobbet. Träningsvärken va ett faktum. Och det blev ju bara värre under dagen! Men idag verkar det släppa! Så imorn blir det påt igen...


Okej va hände?

Jag gick upp extra tidigt idag. Och när Micke åkt satte jag fart och dammsuga och få lite ordning så det skulle va fint när jag tar helg idag! Så jag bara kan ha en rolig helg!

Inland får jag mina ryck!
Dags att skutta till jobbet nu!
Hoppas ni har lita mycke Fredagskänslan som jag?!


Bagarn...

Igår så fick jag va med Fredrik i bageriet och fick göra semlor och fixa och garnera bakelser och hjälpa till med matbrödet! Det va verkligen roligt igår!
Kul att få se saker från håller oxå. Så allt som inte riktigt såg ut som det brukar va limited edition igår! Dags att skutta ner till jobbet nu! Jobba imorn oxå sen är sen äntligen fredag! Och då blir det en hel helg med Hanna! Det ska bli riktigt roligt! Trevlig torsdag på er!


Första vårtecknet!

Det här såg jag på vägen hem igår och kände att nu är nig våren på väg:)


RSS 2.0