06.06....

Då vaknar jag när jag kan få ha lite sovmorgon... Hmm Näe får bli att ligga kvar ett tag iaf. Sen långfrukost kanske!!


Skuttar av lycka!

YES så bra det vart!!! Nöjd nöjd nöjd! Bara att fortsätta i lyan imorn och så kommer förstärkningen efter kl 1! Bästa Mamsen! Va skulle jag göra utan mamopappi?! Och förlåt men hoppla så bra det kommer bli i lägenheten!


Skruva skruva skruva!!!


IKEA resan avklarad!

Vi drog direkt efter jobbet igår, jag och Mamsen! Det gick som tusan som det alltid gör när vi gör nått själva! Succé och roligt har vi! Det mesta vart nog handlat. Ett helt nytt hem näst intill


Skönhet!

Riktig skönhet är förunnat väldigt få.
Men hon får min blick att stanna upp!
Det är nått magiskt över henne! Man nästan ser glitterstoftet omkring henne!


Morgonlycka...

Det första jag såg när jag gick upp i morse va en bild på en av mina tårtor som jag gjort på jobbet. Det va verkligen jättekul! Att en av mina va med i tidningen. Blev lite extra glad måste jag säga! Tänk att något så roligt gjorde mej så glad:)


Syns bättre här!

Så här ser tapeten ut!


En tjuvtitt...

Här ser ni en del på vardagsrummet...


Städat!

Idag har det vart en pysseldag. Allt vart ju klart igår så idag har jag vart där och städat. Blir ett avstädning till imorn! Sen ska det börja bäras in möbler! Det ska bli mitt hem! Längtar massor!

Jag vart så himla nöjd med tapeten i vardags rummet! Det vart bara så himla jättebra!

Tyvärr så finns det inte mer timmar på detta dygn fast man har mycket att göra. Det blir nog bra! Jag tror ju på tid imorn!?! Så imorn blir det nya tag!!
Nu blir det sängen så jag orkar!


Nu!

Är det äntligen färdigmålat! Har njutit och firat i solen på em! Är så himla lycklig!


En välbehövlig paus...

Tog jag idag. Inget målande idag! Det sparas tills imorn. Nu sängen så jag orkar morgondagen!


Har inte tid att jobba:)

Vill ju måla och bli klar! Helst NU! Älskar lägenheten ner och mer göt varje gång jag är där! Tror verkligen det här kommer bli jättebra! Sov och vardagsrum klart. Ska fönstermålas och fondtapet. Sen klart. Ränderna tar vi när Malin inte jobbar så mycke!
Halva hallen är målad så hela hallen är nog klar imorn:) eftersom jag får hjälp med!

Igår så vart jag med både tv och en tassimo! Tv hitta jag på erbjudande. 2490 för 40 tummare! Och så fick jag tassimon av mamopappi! Gulliga dom är! En röd:)

Näe dags att sova så jag orkar med en fullspäckad dag imorn med.


Med lite tur...

Så borde sovrummet och vardagsrummet bli färdigmålat imorn! Så då ska jag köpa tapet till fondväggen jag ska ha i vardagsrummet. Åhh det är så kul när man ser att det börjar ta form! Sen är det bara att fortsätta ut i hallen. Måla, måla, fixa och måla! Men roligt är det även om det är slitigt! Men kommer nog kännas extra bra när allt är klart och jag känner att det är jag som gjort det!


Det händer lite!

Malin har vart toppen och hjälpt mej med allt underarbete! Va skulle jag höra utan henne!! Så nu kan jag bara börja måla!


Närmsta veckornas outfit!

Nu står renovering högst upp på att göra lista. Jag kommer bo i mina målarkläder den närmsta tiden. På väg till färgbutiken för att hämta vägg färg nu. Allt underarbete med rivning, spackling och slipning är klart och taken är målade i sovrum och vardagsrum. Kommer bli kanon det här!


Lycka...


Idag har jag fått dem!

Nycklarna till min nya lägenhet


Oj oj oj!

En hel vecka sen sist! Här händer det grejer! Är fullt upp, händer massor! Jobbar igen efter lite semester. Så tiden bara rinner iväg! Nu dags att sova för imorn är en spännande dag art se fram emot!!


Vilken ska jag förstora?

 


Klar tror jag...

Japp det verkar inte bättre. Sitter på trappen i solen med en kall och inväntar skjutsen! Ikväll är det grillfest/kräftskiva på schemat! Ska bli riktigt kul har sett fram emot det under hela veckan. Blir både mat och kräftor och en klirrpåse! Hoppas på det bästa helt enkelt!


Då var det lördag!!


Pluttan och jag <3


Så här vart det idag!


Ullared!!!

Igår så var det Ullared på schemat! Kl 5 gick turné bussen! Förbi stan och hämta upp Hanna. Kl 9 var vi nere och lite folk var det! Förutsättningarna såg bra ut. Och lite av varje hitta ner i vagnen! Fick med mej lite hem till nya livet. Dags att börja så smått! Så nöjda va vi med vår utflykt! Alla tre tror jag! Även om Hanna va lite trött på vägen ner!


Äntligen!

Idag är det tid för lite tillfräschning! Sitter på Hårskaparna och och blir bortskämd! Med bästa Helene!


Lätt att säga till någon annan...

... men svårt att lyssna på själv!


Skönt med lite sällskap!


RSS 2.0